AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandıkta para görmek

Kahve falında sandıkta para görmek

Kahve falında sandıkta para görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine rivayet eder.

Kahve falında sandıkta para gördüyseniz:

  • Yanlış veya zaman kaybı olduğu süreç içinde anlaşılacak iş ya da projelere imza atmamakta veya başlamamakta fayda var.

Kahve falında sandık dolusu para görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sandıkta para görmek toplumda yükseleceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sandık içinde para görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sandıkta para bulmak haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sandık almak kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, sorunlarından arınacağına delalettir.

Kahve falında bir sandık altın görmek parasının ve malının artacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında oymalı sandık görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında boş sandık görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir