AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının taramak

Kahve falında saçlarının taramak

Kahve falında saçlarının taramak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının taramak gördüyseniz:

  • Maddi maceralara atılma isteğiniz artıyor.

Kahve falında aynaya bakıp saç taramak destek göreceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısa saç taramak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilisinin saçını taramak dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çok sevineceğine işaret eder.

Kahve falında saçımı taramak insanlar arasında iyi anılır olacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işarettir.

Kahve falında kendi saçlarını taramak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun saçını taramak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında aynada saç taramak mutluluğun aileye geri döneceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işarettir.

Kahve falında saçlarını taramak çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir