AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç taramak

Kahve falında saç taramak

Kahve falında saç taramak saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç taramak gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilerden uzak durun.

Kahve falında aynada saçını taramak çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine inanılır.

Kahve falında ayna karşısında saç taramak yeni bir işte tartışma yaşanacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birinin saçını taramak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının saçlarını taramak işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin saçlarını taramak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, huzurun kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasının saçını taramak kendisi ile baş başa kalacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine işarettir.

Kahve falında uzun sarı saç taramak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında saçı elle taramak geçimi zorluklarla kazanacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir