AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçının uzadığını görmek

Kahve falında başkasının saçının uzadığını görmek

Kahve falında başkasının saçının uzadığını görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının saçının uzadığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda detayları dile getirmemeniz ya da evrakları beyan etmemeniz durumunda duygusal problemlerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birinin saçlarının uzadığını görmek yeni kişilerle tanışacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının saçının uzadığını görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, planlarının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında birinin saçlarının uzadığını görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında saçı sakalı uzamak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin saçının uzadığını görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının saçının uzadığını görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında saç uzadığını görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında saçlarının uzadığını görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir