AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının uzadığını görmek

Kahve falında saçlarının uzadığını görmek

Kahve falında saçlarının uzadığını görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarının uzadığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz yönlere kaymalısınız.

Kahve falında saçının uzadığını görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına işarettir.

Kahve falında ölen birinin saçının uzadığını görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarının beline kadar uzadığını görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında aynada saçının uzadığını görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının saçlarının uzadığını görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin saçlarının uzadığını görmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçın uzadığını görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarımın uzadığını görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir