AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin saçlarının uzadığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin saçlarının uzadığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin saçlarının uzadığını görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, insanlar arasında yüceleceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, bekârlığına da veda edeceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin saçlarının uzadığını gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri yaparken aniden ortaya çıkanlara dikkat edin.

Kahve falında eşinin saçlarının uzadığını görmek elinin bolluğa kavuşacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının saçının uzadığını görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine delalettir.

Kahve falında saçlarının uzadığını görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin saçının uzadığını görmek ev sahibi olunacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına işarettir.

Kahve falında ölen birinin saçının uzadığını görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçların uzadığını görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kalp kıracağına rivayet eder.

Kahve falında saçı sakalı uzamak kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin saçlarının uzadığını görmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işinin aksayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir