AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzı açık timsah görmek

Kahve falında ağzı açık timsah görmek

Kahve falında ağzı açık timsah görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, çok sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzı açık timsah gördüyseniz:

  • İlerleyen saatlerle birlikte kısa mesafede bir yolculuk yapmanız, bazı dedikodular duymanız mümkündür.

Kahve falında ağzı açık timsah görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzı bağlı timsah görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, onları tebrik edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzı açık mezar görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzı açık makas görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzı açık valiz görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzı açık uyumak yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı yorulur.

Kahve falında ağzı açık görmek kederinin dağılacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ağzı açık balık görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir