AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzı açık uyumak

Kahve falında ağzı açık uyumak

Kahve falında ağzı açık uyumak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, makam edineceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında ağzı açık uyumak gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlanamaması durumunda bazı ilişki veya iş birlikleri size maddi veya manevi bedel ödetebilir.

Kahve falında ağzı açık uyumak büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık havada uyumak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında gözü açık uyumak sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ağzı açık mezar görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine inanılır.

Kahve falında ağzı açık makas görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzı açık görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında ağzı açık timsah görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ağzı açık bavul görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerinin bollaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir