AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzı açık görmek

Kahve falında ağzı açık görmek

Kahve falında ağzı açık görmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, işlerin rast gideceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ağzı açık gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma meylindesiniz.

Kahve falında ağzı açık görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında ağzı açık timsah görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına inanılır.

Kahve falında ağzı açık yılan görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzı açık uyumak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, dua alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzı açık çanta görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzı açık bavul görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, rahatın kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzı açık makas görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ağzı açık valiz görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir