AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını kestirmiş görmek

Kahve falında saçlarını kestirmiş görmek

Kahve falında saçlarını kestirmiş görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kestirmiş gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda hareketlilik var.

Kahve falında saçını çok kısa kestirmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kestıgını görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, işlerin sarpa saracağına işarettir.

Kahve falında saçını kısa kestirmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, iş sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kestirmiş birini görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç ve sakal kestirmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine delalettir.

Kahve falında bir arkadaşının saçını kestirdiğini görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında birinin saçını kestirmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının saç kestiğini görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir