AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kendi kestiğini görmek

Kahve falında saçını kendi kestiğini görmek

Kahve falında saçını kendi kestiğini görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kendi kestiğini gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yaşadığınız yerde değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında annemin saçımı kestiğini görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine işaret eder.

Kahve falında çok az saç kestirmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine yorulur.

Kahve falında kısa saç kestirdiğini görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sıkıntının günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin saçını kestiğini görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç kestirmeyi düşünmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları küt kestirmek üzgün ve karamsar olacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında saçımı kısa kestirmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına delalettir.

Kahve falında birinin saçınızı kestiğini görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir