AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının saçını kestirdiğini görmek

Kahve falında bir başkasının saçını kestirdiğini görmek

Kahve falında bir başkasının saçını kestirdiğini görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • İşlerinizi son dakikaya bırakmanın zararını görmeniz olasıdır.

Kahve falında kadının saç kestirmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına alamet eder.

Kahve falında saç kestirmeyi görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında berbere saç kestirmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kazancının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarını kestirmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında istemeyerek saç kestirmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşına saç kestirmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında saçını kendi kestiğini görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını erkek gibi kestirmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir