AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının saç kestirmek

Kahve falında kadının saç kestirmek

Kahve falında kadının saç kestirmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının saç kestirmek gördüyseniz:

  • Fırsatlara dikkat edin.

Kahve falında kadının saç kestirmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin saç kestirdiğini görmek çalışmalarının artacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçlarını kestirdiğini görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına delalettir.

Kahve falında saç kestirmek ve sarıya boyatmak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah saç kestirmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, evliliğinde mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kestirdiği görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına inanılır.

Kahve falında saçlarını kısacık kestirmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçınızı kestirmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir