AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçının kestiğini görmek

Kahve falında birinin saçının kestiğini görmek

Kahve falında birinin saçının kestiğini görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, bahtının güzelleşeceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına işarettir.

Kahve falında birinin saçının kestiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi kaybetmiş ya da aynı noktaya dönmüş gibi hissederseniz dediklerimi hatırlayın.

Kahve falında saçını kahkül kestirmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı kestirip boyatmak güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına işarettir.

Kahve falında kendi saçını kestirdiğini görmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında saç kestirme görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saç kestirdiğini görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine delalettir.

Kahve falında saçımı kestiğimi görmek dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç kestireceğini görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saçını kestirmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir