AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden düşen birini görmek

Kahve falında pencereden düşen birini görmek

Kahve falında pencereden düşen birini görmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, işlerin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden düşen birini gördüyseniz:

  • Fiziksel bakımdan kendinize özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında pencereden düştüğünü görmek daima secde ve şükür edeceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin pencereden düştüğünü görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında pencereden düşüp ölmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine yorulur.

Kahve falında pencereden düşen birini görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının pencereden düştüğünü görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun pencereden düştüğünü görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin pencereden düştüğünü görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına işarettir.

Kahve falında pencereden düşen birini kurtarmak dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir