AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi parmağında yüzük görmek

Kahve falında kendi parmağında yüzük görmek

Kahve falında kendi parmağında yüzük görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, planlarının bozulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına delalettir.

Kahve falında kendi parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Pişmanlıklarınızın veya geçmişin üzerinde çok fazla durmamalısınız.

Kahve falında parmakta söz yüzüğü görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine işaret eder.

Kahve falında iki parmağına yüzük takmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağında iki yüzük görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmakta yüzük çıkartmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağında nikah yüzüğü görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine delalettir.

Kahve falında parmaklarda yüzükler görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında parmaklara yüzük takmak sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına yorulur.

Kahve falında kendi parmağında altın yüzük görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir