AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakta nişan yüzüğü görmek

Kahve falında parmakta nişan yüzüğü görmek

Kahve falında parmakta nişan yüzüğü görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, mutluluk ve başarı getireceğine, elindekini de bitireceğine inanılır.

Kahve falında parmakta nişan yüzüğü gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı değiştirmenize sebep olabilirler.

Kahve falında sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına işarettir.

Kahve falında başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin parmağında nişan yüzüğü görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmakta nişan yüzüğü görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında parmağına nişan yüzüğü takmak kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızın parmağında yüzük görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında parmağından altın yüzük çıkarmak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğin parmağında altın yüzük görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir