AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin parmağından yüzük çıkarmak

Kahve falında birinin parmağından yüzük çıkarmak

Kahve falında birinin parmağından yüzük çıkarmak ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine yorulur.

Kahve falında birinin parmağından yüzük çıkarmak gördüyseniz:

  • Duygusal, ticari veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda, her ne kadar uygulanmış veya bilinir yöntemlerden ya da gidişten farklı da olsa sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında parmakta yüzük çıkarmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine yorulur.

Kahve falında parmaktaki yüzüğü çıkarmak çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında birinin parmağından yüzük çıkarmak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yüzüğü parmaktan çıkarmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağına yüzük takıp çıkarmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, huzura erileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzüğü parmaktan çıkarmak ardından birçok konuda yardımcı olacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında parmağından yüzük çıkarmak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında parmaktan altın yüzük çıkarmak ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir