AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol parmakta gümüş yüzük görmek

Kahve falında sol parmakta gümüş yüzük görmek

Kahve falında sol parmakta gümüş yüzük görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, iş hayatında rahat edileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol parmakta gümüş yüzük gördüyseniz:

  • Konu sizin için ne kadar önemli olursa olsun her tür aşırılıklardan veya ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında sol parmakta gümüş yüzük görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol parmağa yüzük takmak kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında parmakta gümüş yüzük görmek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının parmağında gümüş yüzük görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek her daim temkinli olacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmağa gümüş yüzük takmak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulur.

Kahve falında parmağında gümüş yüzük görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir