AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasında gümüş yüzük görmek

Kahve falında başkasında gümüş yüzük görmek

Kahve falında başkasında gümüş yüzük görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, çok eğleneceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasında gümüş yüzük gördüyseniz:

  • Uzağı görerek hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında birine gümüş yüzük vermek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasında gümüş yüzük görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye ve yüzük görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş yüzük bozdurmak kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden gümüş yüzük almak kısmetinizin açılacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş alyans yüzük takmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında gümüş yüzük bulmak ve takmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, onu doyasıya yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek gümüş yüzük görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir