AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakta gümüş yüzük görmek

Kahve falında parmakta gümüş yüzük görmek

Kahve falında parmakta gümüş yüzük görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, kurulu düzeni olacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna işaret eder.

Kahve falında parmakta gümüş yüzük gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız görüş alanınızı daraltıyor.

Kahve falında parmağa gümüş yüzük takmak işlerin büyük bir açmaza gireceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında parmağına gümüş yüzük takmak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, elinin darlık içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol parmakta gümüş yüzük görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında parmağında gümüş yüzük görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının parmağında gümüş yüzük görmek kötü halin son bulacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmakta gümüş yüzük görmek bilgi ile donanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük hediye almak hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir