AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek

Kahve falında erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek

Kahve falında erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, elindekileri kaybedeceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin parmağında gümüş yüzük gördüyseniz:

  • Sunabilecekleriniz netleşmeden fikirlerinizi sır gibi saklamanızda fayda var.

Kahve falında erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında parmakta gümüş yüzük görmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında sol parmakta gümüş yüzük görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmağında gümüş yüzük görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının parmağında gümüş yüzük görmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağına gümüş yüzük takmak çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağa gümüş yüzük takmak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek gümüş yüzük görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir