AnaSayfa / Genel / Kahve falında metal para saymak

Kahve falında metal para saymak

Kahve falında metal para saymak büyük bir özgüven kazanacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında metal para saymak gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçenleri açıkça söyleyebilirsiniz.

Kahve falında metal para saymak sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında metal para yutmak aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına yorulur.

Kahve falında metal para bulmak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında metal para görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerde metal para bulmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında metal para almak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında bozuk metal para görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı metal para görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir