AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının pantolonunu giymek

Kahve falında başkasının pantolonunu giymek

Kahve falında başkasının pantolonunu giymek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının pantolonunu giymek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin arkasında gizlenenleri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında pantolonu ters giymek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında açık renk pantolon giymek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kot pantolonu ters giymek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, tazeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın pantolonu giymek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üst üste pantolon giymek borçların ve dertlerin biteceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker pantolonu giymek hayat kalitesinin de yükseleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında gri renk pantolon giymek işlerden yana başarılar elde edileceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine yorulur.

Kahve falında pantolonun ters giymek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir