AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker pantolonu giymek

Kahve falında asker pantolonu giymek

Kahve falında asker pantolonu giymek kazancını katbekat arttıracağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına inanılır.

Kahve falında asker pantolonu giymek gördüyseniz:

  • İletişim, istediklerinizi elde etmeniz açısından önemli rol oynuyor.

Kahve falında asker pantolonu giymek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker pantolonu görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli pantolon giymek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında krem pantolon giymek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, başka işler deneyeceğine inanılır.

Kahve falında delik pantolon giymek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük pantolon giymek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine inanılır.

Kahve falında siyah pantolon giydiğini görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına delalet eder.

Kahve falında pembe pantolon giymek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir