AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın pantolonu giymek

Kahve falında kadın pantolonu giymek

Kahve falında kadın pantolonu giymek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, başarısızlıklara düşeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın pantolonu giymek gördüyseniz:

  • Araştırmalarınız veya özel bilgilere sahip kişilerle yapacağınız konuşmalar sonucu elde edeceğiniz bilgiler yaşadığınız yer veya yaşam tarzınızda önemli değişiklikler yapmanıza neden olabilir.

Kahve falında kadın pantolonu giymek anne baba duası alınacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pantolon üzerine pantolon giymek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin pantolon giydiğini görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa pantolon giymek başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında kadife pantolon giymek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında renkli pantolon giymek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında iki pantolon giymek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına alamet eder.

Kahve falında sarı renk pantolon giymek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir