AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri renk pantolon giymek

Kahve falında gri renk pantolon giymek

Kahve falında gri renk pantolon giymek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, çalışmalarının beğenileceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında gri renk pantolon giymek gördüyseniz:

  • İmajınızı yenileyebilirsiniz.

Kahve falında gri renk pantolon giymek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında gri renk pantolon görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gri pantolon giydiğini görmek imkân sahibi olacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine işarettir.

Kahve falında gri pantolon giymek kafasını toparlayamayacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında gri renk elbise giymek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı renk pantolon giymek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk pantolon giymek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında açık renk pantolon giymek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir