AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste pantolon giymek

Kahve falında üst üste pantolon giymek

Kahve falında üst üste pantolon giymek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, eline geçen malları tutamayacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında üst üste pantolon giymek gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız.

Kahve falında üst üste pantolon giymek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki pantolon üst üste giymek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına inanılır.

Kahve falında üst üste kaban giymek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında iki ayakkabıyı üst üste giymek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üst üste iç çamaşırı giymek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına işarettir.

Kahve falında üst üste çorap giymek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üst üste kazak giymek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, dertlerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında üst üste ayakkabı giymek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir