AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri palto giymek

Kahve falında deri palto giymek

Kahve falında deri palto giymek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, rızkının kesilmeyeceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında deri palto giymek gördüyseniz:

  • Şüpheci yaklaşımın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında deri palto giymek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalet eder.

Kahve falında deri palto görmek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında asker paltosu giymek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı palto giymek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının paltosunu giymek güzel olaylarla karşılaşılacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında uzun siyah palto giymek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, dinamik olacağına delalet eder.

Kahve falında uzun palto giymek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına delalettir.

Kahve falında gri palto giymek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir