AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil palto giymek

Kahve falında yeşil palto giymek

Kahve falında yeşil palto giymek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine inanılır.

Kahve falında yeşil palto giymek gördüyseniz:

  • Unutabilirseniz veya affetmeyi başarırsanız, isteklerinize daha hızlı ulaşabilirsiniz.

Kahve falında yeşil palto giymek her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında lacivert palto giymek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına alamet eder.

Kahve falında asker paltosu giymek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bir palto giymek hiç hesapta olmayan bir seyahate, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı palto giymek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalın palto giymek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında beyaz palto giymek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına yorulur.

Kahve falında başkasının paltosunu giymek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir