AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağrıyan dişini çekmek

Kahve falında ağrıyan dişini çekmek

Kahve falında ağrıyan dişini çekmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kazancın daha da artacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, evlatlarından memnun olacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağrıyan dişini çekmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi manipüle etmeye çalışan kişilere takılmayın.

Kahve falında ağrıyan dişini çekmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağrıyan dişi çekmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mide ağrısı çekmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında ağrı çekmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğaz ağrısı çekmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında baş ağrısı çekmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bel ağrısı çekmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına delalet eder.

Kahve falında doğum ağrısı çekmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir