AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağrı çekmek

Kahve falında ağrı çekmek

Kahve falında ağrı çekmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağrı çekmek gördüyseniz:

  • Fark yaratma veya farklı şeyler yapma arzusuyla hata yapabilirsiniz.

Kahve falında ağrıyan dişini çekmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğum ağrısı çekmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında kasık ağrısı çekmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ileride çok zengin biri olacağına delalettir.

Kahve falında karın ağrısı çekmek komşularla ters düşüleceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına yorulur.

Kahve falında kulak ağrısı çekmek geçineceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağrıyan dişi çekmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacak ağrısı çekmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında adet ağrısı çekmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, saadetinin yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir