AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağrıyan dişi çekmek

Kahve falında ağrıyan dişi çekmek

Kahve falında ağrıyan dişi çekmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağrıyan dişi çekmek gördüyseniz:

  • Paylaşmanın olumlu sonuçlarını görebilirsiniz.

Kahve falında ağrıyan dişini çekmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağrıyan dişi çekmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına inanılır.

Kahve falında kol ağrısı çekmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine işarettir.

Kahve falında doğum ağrısı çekmek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine işaret eder.

Kahve falında ayak ağrısı çekmek iş hayatında iniş yaşanacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağrı çekmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında kulak ağrısı çekmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mide ağrısı çekmek ticari faaliyetlerinin artacağına, geçim derdine düşmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir