AnaSayfa / Genel / Kahve falında mini etek almak

Kahve falında mini etek almak

Kahve falında mini etek almak girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, başarılarının devamının geleceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına işarettir.

Kahve falında mini etek almak gördüyseniz:

  • Tüm alanlarda yüksek devirde çalışmaya başlamış olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz mini etek görmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına inanılır.

Kahve falında yeşil mini etek giymek dinde bilginleşeceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını mini etekle görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı mini etek görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı mini etek giymek makbul olan mallara kavuşacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz mini etek giymek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının mini etek giydiğini görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını mini etekle görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, mal sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir