Kahve falında mezar taşı görmek

Kahve falında mezar taşı görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar taşı gördüyseniz:

  • Sizden istenen şeyleri gerçekten yapmak istemiyorsanız, fikirlerinizi bir şekilde ifade etmenizde fayda var.

Kahve falında mezar taşı yazısı okumak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar taşı taşımak rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında mezar taşına sarılmak size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, sorunlarının birken beş olacağına alamet eder.

Kahve falında mezar taşını öpmek hasta ise iyileşeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin mezar taşını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar taşı sökmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar taşı öpmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan taş çıkarmak sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top