AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının memesi görmek

Kahve falında başkasının memesi görmek

Kahve falında başkasının memesi görmek zararının büyük olacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, korkularını yeneceğine, terfi alamayacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının memesi gördüyseniz:

  • Sormak istediğiniz şeyler varsa çekinmeden sormalısınız.

Kahve falında memesinin şiştiğini görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının memesini ellemek ayıplanacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının memesini emmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kadın memesi yalamak sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında memelerini açmak kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının memesinden süt emmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memelerin sarktığını görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında memeden süt gelmesi emzirmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, kazanç kapılarının açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir