AnaSayfa / Genel / Kahve falında memesinin şiştiğini görmek

Kahve falında memesinin şiştiğini görmek

Kahve falında memesinin şiştiğini görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, zor bir döneme gireceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet eder.

Kahve falında memesinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında memede şişlik görmek dünya malı edineceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında memesinin şiştiğini görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük kadın memesi görmek umutların biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karısının memesinden süt emmek huzurunun bozulacağına, kısmetlerin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının memesini emmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında kulak memesi emmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında memede sivilce görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, üzücü haberler alacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık birinin memesini görmek daha çok kazanç elde edeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir