AnaSayfa / Genel / Kahve falında memelerin sarktığını görmek

Kahve falında memelerin sarktığını görmek

Kahve falında memelerin sarktığını görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine inanılır.

Kahve falında memelerin sarktığını gördüyseniz:

  • Hatta, yeni aşklar veya mevcut aşkları güçlendirme fırsatı söz konusu olabilir.

Kahve falında memede leke görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına işaret eder.

Kahve falında komşunun memesini görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine yorulur.

Kahve falında kadın memesi okşamak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabanın memesini görmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin memesini görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının memesinden süt emmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında bir kadın memesi görmek zenginliğe sahip olacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memede yara görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir