AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkte elbise giymek

Kahve falında mavi renkte elbise giymek

Kahve falında mavi renkte elbise giymek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renkte elbise giymek gördüyseniz:

  • Duygularınızı ya da ruh değişikliklerinizi saklamanızda fayda var.

Kahve falında mavi renkte elbise giymek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına yorulur.

Kahve falında mavi renk elbise giymek işinde başarılı olacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına inanılır.

Kahve falında mavi renk bebek elbisesi görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk takım elbise görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kendisini eve kapatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli elbise görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına delalettir.

Kahve falında mavi renk gömlek giymek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkli ayakkabı giymek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Kahve falında mavi renkte gömlek giymek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir