AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon dilimlemek

Kahve falında limon dilimlemek

Kahve falında limon dilimlemek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında limon dilimlemek gördüyseniz:

  • Yerine getirmesi zor çok fazla anlaşma, iş ya da plan sizi bekliyor olabilir.

Kahve falında limon dilimlemek aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine alamet eder.

Kahve falında karpuz dilimlemek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, kişinin her işi severek yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı et dilimlemek yeni çalışmalar yapılacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayva dilimlemek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında portakal dilimlemek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeftali dilimlemek gelirinin giderinden fazla olacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında domates dilimlemek dinden çıkacağına, zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında et dilimlemek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir