AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne limon görmek

Kahve falında yüzüne limon görmek

Kahve falında yüzüne limon görmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüne limon gördüyseniz:

  • Mücadele etmeyi gerektiren rekabet ortamları olabilir.

Kahve falında yüzüne limon sürmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, hedeflerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yüze limon görmek hikmete kavuşacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüne limon görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinden limon istemek fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında içi boş limon görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, rahat bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında limon sıkacağı görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, çaresiz durumlarda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında limon ağacı budamak kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında limonlu şeker yemek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir