AnaSayfa / Genel / Kahve falında limonlu kek görmek

Kahve falında limonlu kek görmek

Kahve falında limonlu kek görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında limonlu kek gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmek fırsatların kaçması ya da yanlışlara davetiye çıkarılması anlamına gelebilir.

Kahve falında limonlu kek yapmak sıkıntıların artacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında limonlu kek yemek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında limonlu kek görmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında havuçlu kek görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kek yaptığını görmek anne babanın üzüntü duyacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kekin kabardığını görmek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında fırında kek görmek bazen umutlarını yitireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bademli kek görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, inancından ödün vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir