AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kusmak

Kahve falında başkasının kusmak

Kahve falında başkasının kusmak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, güç ve kudret kazanacağına, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının kusmak gördüyseniz:

  • Sizi üzen hataları telafi için çalışabilirsiniz.

Kahve falında yumurta yiyip kusmak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin evine kusmak gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin üstüne kusmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüne kusmak tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında ayran kusmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rakı kusmak kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına yorulur.

Kahve falında hasta olup kusmak herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında suya kusmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir