AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta olup kusmak

Kahve falında hasta olup kusmak

Kahve falında hasta olup kusmak makamının yükseleceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, kurulu düzeninin olacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında hasta olup kusmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde değişiklikler olabilir.

Kahve falında hasta olup kusmak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında hasta olmak kusmak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında namaz kılarken kusmak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında içip kusmak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında canlı balık kusmak hayırlı işlere girileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında haşere kusmak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, yerinde saymayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzına kusmak kazanılan paranın artacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli kusmak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, bilgilerle donanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir