AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin üstüne kusmak

Kahve falında sevgilinin üstüne kusmak

Kahve falında sevgilinin üstüne kusmak yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin üstüne kusmak gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması muhtemel olan yeni bir durumdur.

Kahve falında sevgilinin üstüne kusmak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi üstüne kusmak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına delalettir.

Kahve falında üstüne kusmak özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kemik kusmak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya yorulmaktadır.

Kahve falında balgam kusmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye delalet etmektedir.

Kahve falında namazda kusmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bira içip kusmak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına işarettir.

Kahve falında çiğ et yemek ve kusmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir