AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı kusmak

Kahve falında rakı kusmak

Kahve falında rakı kusmak başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, elinin darlık içinde kalacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işaret eder.

Kahve falında rakı kusmak gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalı görüşlerini veya yanlışlarını kabul etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında rakı kusmak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına alamet eder.

Kahve falında rakı içip kusmak görgülü ve kültürlü olacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında rakı dolu bardak görmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı rakı içmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında camide rakı içmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz rakı görmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rakı şişesi kırıldığını görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında rakı doldurmak çok büyük mutluluklar duyacağına, güçten ve takatten düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir