AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne kusmak

Kahve falında yüzüne kusmak

Kahve falında yüzüne kusmak falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzüne kusmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında birinin yüzüne kusmak kazanç ve kar getireceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne kusmak huzurlu bir yaşama sahip olacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına inanılır.

Kahve falında eve kusmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına yorulur.

Kahve falında yengeç kusmak çok hayırlı insan olunacağına, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine işaret eder.

Kahve falında ayran kusmak hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında duvara kusmak bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, edilen duaların kabul edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kusmak bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine yorulur.

Kahve falında pembe kusmak hiç istemediği işlere gireceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir