AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta yiyip kusmak

Kahve falında yumurta yiyip kusmak

Kahve falında yumurta yiyip kusmak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurta yiyip kusmak gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler söylemekten veya ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında çiğ yumurta kusmak böylece maddi imkânların genişleyeceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine delalettir.

Kahve falında yumurta kusmak gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta yiyip kusmak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına işaret eder.

Kahve falında çikolata kusmak nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ et kusmak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın kusmak çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, eğer işsizse iş bulacağına işarettir.

Kahve falında nohut kusmak aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında haşere kusmak zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir