AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor külot görmek

Kahve falında mor külot görmek

Kahve falında mor külot görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında mor külot gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı olayların arkasında belli başlı nedenler olabilir.

Kahve falında mor külot görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek tartışma yaşayacağına, gerekirse özür dileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında külot kaybetmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında külot saklamak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayan külotu görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına işarettir.

Kahve falında bayan külot görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında külot istemek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, ona kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında erkek külodu görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir