AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah dantelli külot görmek

Kahve falında siyah dantelli külot görmek

Kahve falında siyah dantelli külot görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında siyah dantelli külot gördüyseniz:

  • Maddi ya da sağlıkla ilgili konularda yapacağınız seçimlerde veya kararlarda etkili olabilecek bilgi veya haberlere ulaşmak araştırmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında siyah dantelli külot görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına inanılır.

Kahve falında beyaz dantel külot görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dantelli külot görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine tabir olunur.

Kahve falında dantel külot görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına delalet eder.

Kahve falında siyah külotlu çorap görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah külotlu çorap almak verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah külot almak bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Kahve falında siyah külot görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir